Altoros tietosuojakäytäntö

Altoros tietosuojakäytäntö

1. Johdanto

Altoros on sitoutunut suojelemaan rekisteröityjen tietosuojaoikeuksia.

“Altoros”, “me” ja “meitä” viittaavat Altoros Americas LLC:hen, Altoros Norgeen, Altoros Suomi, Altoros A.S., ja Altoros Development LLC:hen. (Katso yhteystiedot.) Tarjoamme laajan valikoiman ohjelmistokehityspalveluita. ”Palvelut” viittaa kaikkiin näihin tuotteisiin yhdessä muiden palveluidemme ja sivustojemme kanssa tässä käytännössä.

Tämä käytäntö koskee tietoja, joita keräämme käyttäessäsi palveluitamme tai ollessasi meihin yhteydessä. Esimerkkejä tästä ovat sivustollamme vierailu, valkoisten papereidemme (White Paper) ja muiden materiaalien lataaminen, sähköposteihimme vastaaminen ja tapahtumiimme osallistuminen. Tässä käytännössä selitetään myös oikeutesi sinusta keräämiimme tietoihin liittyen. Työntekijöidemme tietosuojasta säädetään erillisessä paikallisessa asetuksessa, ei tässä käytännössä.

Altoros hallinnoi tietojasi. Jos sinulla on kysyttävää tai huolia liittyen siihen, miten tietojasi käsitellään, lähetäthän kyselysi meille osoitteeseen dpo@altoros.com. Alexey Lekontsev tai ari.mutanen@altoros.com, Aleksey on tietosuojapäällikkömme (DPO), jolla on kokonaisvaltainen vastuu tämän käytännön jokapäiväisestä soveltamisesta.

Luethan tämän käytännön huolellisesti ennen kuin käytät palveluitamme tai jos olet tekemisessäjonkun liiketoimintamme osa-alueen kanssa.

2. Sivustomme käyttäjiltä keräämämme tiedot

Kun käyt sivustollamme, keräämme käytöstä tilastotietoja ja muita tietoja, joiden avulla voimme arvioida tarjotun sisällön tehokkuutta. Sivustoltamme kerättyjen tietojen käsittely auttaa meitä myös tarjoamaan paremman käyttäjäkokemuksen ja parantamaan tarjoamiamme tuotteita ja palveluita. Keräämme tietoja evästeiden, ohjelmakoodien, tunnisteiden, Flash-evästeiden (Local Shared Objects), verkkojäljitteiden ja muiden vastaavien menetelmien avulla.

2.1. Keräämme seuraavanlaisia tietoja:

  • Evästeet ja vastaavat teknologiat (esim. verkkojäljitteet, pikselit, mainostunnisteet ja laitetunnistimet)
  • Käyttötiedot, evästeiden keräämä tieto käyttäjän toiminnasta

Mikä on eväste?

HTTP-eväste on pieni tiedosto, jonka lähetämme selaimeesi kun käyt sivustollamme. Kun tietokoneesi on hyväksynyt sen, eli ottanut evästeen vastaan, se tallennetaan tietokoneellesi tunnisteeksi. Evästeitä käytetään yleensä mittaamaan sivuston käyttöä (esim. kävijöiden määrää ja käyntien kestoa) ja tehokkuutta (esim. kävijöitämme kiinnostaneet aiheet). Evästeitä voidaan käyttää myös sivustomme käyttäjäkokemuksen räätälöintiin. Käyttäjät voivat tarvittaessa kytkeä evästeet pois käytöstä selaimen asetuksista.

 

2.2. Miten käsittelemme kerättyjä tietoja

Altoros ja kolmannet osapuolet, joiden kanssa teemme yhteistyötä (esim. mainonta- ja analytiikkakumppanimme) käyttävät evästeitä ja muita seurantavälineitä tunnistaakseen käyttäjiä eri palveluissa ja laitteilla ja varmistaakseen paremman käyttäjäkokemuksen. Katso lista kumppaneista alta.

2.2.1. Analytiikkakumppanit

Alla esitetyt palvelut auttavat meitä seuraamaan ja analysoimaan sekä verkkoliikennettä että käyttäjien toiminata.

  • Google Analytics (Google LLС.) Google Analytics on verkkopohjainen analyysipalvelu, jonka tarjoaa Google Inc. (Tästedes tähän asiakirjaan viitataan Google-nimikkeellä). Google hyödyntää kerättyjä tietoja seuratakseen ja tutkiakseen käyttäjien toimintaa, valmistellakseen raportteja ja tehdäkseen havaintoja muiden Google-palveluiden kanssa. Google saattaa käyttää kerättyjä tietoja asettaakseen Googlen mainontaverkoston esittämiä mainoksia asiayhteyteen ja valikoida mainoksia käyttäjälle räätälöidysti. Tätä palvelua koskee Googlen tietosuojakäytäntö. Googlen tietosuojakäytäntö
  • Google Tag Manager (Google LLС.) Google Tag Manager on verkkopalvelu joka on suunniteltu optimoimaan Google Analyticsin hallinnointiprosessi. Palvelun tarjoaa Google Inc. ja sitä koskee yrityksen tietosuojakäytäntö. Googlen tietosuojakäytäntö

  • Facebook Ads conversion tracking (Facebook, Inc.) Facebook Ads conversion tracking on analytiikkapalvelu, joka kerää yhteen Facebookin mainontaverkostosta kerätyt tiedot Altorosin sivustoilla suoritettujen toimintojen kanssa. Palvelun tarjoaa Facebook, Inc. ja sitä koskee yrityksen tietosuojakäytäntö. Facebookin tietosuojakäytäntö
  • Hotjar (Hotjar Ltd.) on verkkoanalyysipalvelu, joka tallentaa kävijän toimintaa keräämättä kävijän henkilökohtaisia tietoja. Palvelu tarjoaa havaintoja sivuston navigoinnin kehittämiseen ja asiakkaiden tarpeisiin vastaamiseen. Palvelun tarjoaa Hotjar Limited ja sitä koskee yrityksen tietosuojakäytäntö. Hotjarin tietosuojakäytäntö
  • Albacross (Albacross Nordic AB) on tilipohjainen markkinointialusta, joka on suunniteltu tehostamaan liidien tuottamista ja mainonnan tehokkuutta. Mitä tulee kerättäviin henkilötietoihin, Albacross kerää tietoja IP-osoitteesta, jolta sivustolle tullaan. Lisäksi palvelu kerää teknisiä tietoja, joiden avulla Albacross pystyy erottamaan eri käyttäjät samasta IP-osoitteesta. Albacross tallentaa verkkotunnusta koskevat tiedot (jotka noudetaan syötteen muodosta) korreloidakseen IP-osoitteen toimeksiantajan kanssa. Palvelun tarjoaa Albacross Nordic AB ja sitä koskee yrityksen tietosuojakäytäntö. Albacrossin tietosuojakäytäntö
  • Google AdWords Tools (Google AdWords Conversion Tracking / Dynamic Remarketing / User List / DoubleClick) (Google LLС) Google AdWords conversion tracking ja muut Google Ads -palvelut ovat analytiikkavälineitä, jotka yhdistävät Google AdWords -mainontaverkostosta saadut tiedot Altorosin sivustolla suoritettuihin toimintoihin. Palvelut tarjoaa Google Inc. ja niitä koskee yrityksen tietosuojakäytäntö. Googlen tietosuojakäytäntö
  • Hubspot (HubSpot, Inc.) on sisäänpäin suuntautuva markkinointi- ja myyntialusta, joka auttaa yrityksiä houkuttelemaan kävijöitä, muuntamaan liidejä ja sitouttamaan asiakkaita. Se tarjoaa välineitä markkinointiin sosiaalisessa mediassa, sisällön hallintaan, verkkoanalytiikkaan, aloitussivuihin sekä hakukoneoptimointiin. Palvelun tarjoaa HubSpot, Inc. ja sitä koskee yrityksen tietosuojakäytäntö. Hubspotin tietosuojakäytäntö
2.2.2. Mainontakumppanit

Käyttäjätietoja voidaan käyttää markkinointimateriaalien yksilöllistämiseen, kuten esimerkiksi palveluitamme mainostavien bannereiden ja muiden mainosten yksilöintiin. Joskus näitä markkinointimateriaaleja kehitetään käyttäjien mieltymysten perusteella. Kaikkia henkilötietoja ei kuitenkaan käytetä tähän tarkoitukseen. Jotkut Altorosin tarjoamista palveluista saattavat käyttää evästeitä käyttäjien tunnistamiseen. Tätä käyttäytymiseen perustuvaa kohdennustekniikkaa voidaan käyttää myös näyttämään käyttäjän mieltymyksiin ja verkkokäyttäytymiseen perustuvia mainoksia, myös Altorosin sivustojen ulkopuolella. Lisätietoja saat kyseisten palveluiden tietosuojakäytännöistä.

  • Facebook Audience Network (Facebook, Inc.) Facebook Audience Network on mainontapalvelu, joka auttaa seuraamaan ja arvioimaan Facebookin kautta suoritettujen mainoskampanjoiden tehokkuutta. Palvelun tarjoaa Facebook, Inc. ja sitä koskee yrityksen tietosuojakäytäntö. Facebookin tietosuojakäytäntö
  • Bing Ads (Microsoft Corporation). Bing Ads on mainontapalvelu mainoskampanjoiden julkaisuun ja hallintaan Bing-haussa ja Bingin kumppaniverkostossa. Palvelun tarjoaa Microsoft Corporation ja sitä koskee yrityksen tietosuojakäytäntö. Microsoft Corporationin tietosuojakäytäntö
  • Google AdWords (Google LLC) DoubleClick (Google Inc.) / DoubleClick Bid Manager / Google DoubleClick Google AdWords ja Double Click ovat mainontapalveluita, jotka mahdollistavat tehokkaan kanssakäymisen mahdollisten asiakkaiden kanssa ehdottamalla asiaankuuluvia mainoksia Google-haussa sekä Googlen kumppaniverkostoissa. Google AdWords ja Double Click ovat helposti integroitavissa muiden Google-palveluiden kanssa – esimerkiksi Google Analyticsin kanssa – ja auttavat käsittelemään evästeiden keräämiä käyttäjätietoja. Palvelut tarjoaa Google Inc. ja niitä koskee yrityksen tietosuojakäytäntö. Googlen tietosuojakäytäntö
  • LinkedIn Marketing Solutions / LinkedIn Ads (LinkedIn Corporation) LinkedIn Ads mahdollistaa LinkedInin kautta julkaistujen mainoskampanjoiden tehokkuuden seuraamisen. Palvelun tarjoaa LinkedIn Corporation ja sitä koskee yrityksen tietosuojakäytäntö.  LinkedInin tietosuojakäytäntö
  • Twitter Advertising / Twitter Conversion Tracking (Twitter, Inc.) Twitter Ads -verkosto mahdollistaa Twitterin kautta julkaistujen mainoskampanjoiden tehokkuuden seuraamisen. Palvelun tarjoaa Twitter Inc. ja sitä koskee yrityksen tietosuojakäytäntö. Twitterin tietosuojakäytäntö
2.2.3. Muut kolmansien kumppaniosapuolien toimittamat pienoisohjelmat ja koodit

Yllä mainittujen mainonta- ja analytiikkakumppanien lisäksi käytämme pienoisohjelmia, jotka toimivat välikätenä kolmannen osapuolen sivustojen (Facebook, Twitter, LinkedIn, jne.) sekä meidän sivustomme välillä ja mahdollistavat lisätietojen tarjoamisen meistä tai palveluistamme tai antavat sinulle sivustomme käyttäjänä mahdollisuuden jakaa sisältöä kolmannen osapuolen sivustoille.

  • Disqus (Disqus, Inc.) on blogikommenttien hosting-palvelu sivustoille ja verkkoyhteisöille, jotka käyttävät verkostoitunutta alustaa. Disqusin integraatio yritysblogiin antaa sivuston käyttäjille mahdollisuuden kirjoittaa kommentteja mihin tahansa blogissa julkaistuun artikkeliin henkilökohtaisen Disqus-tilin varmennuksen jälkeen. Disqusin tietosuojakäytäntö
  • WordPress (WordPress.org) on ilmainen ja avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (CMS). WordPress Stats on sisällönhallintajärjestelmän analytiikkamoduuli, joka kerää seuraavia tilastotietoja: katselukerrat ja ainutlaatuiset kävijät, tykkäykset, seuraajat, viittaukset, sijainti, termit, sanat ja ilmaukset joita ihmiset käyttävät hakukoneissa (esim. Google, Yahoo tai Bing) sivustomme julkaisujen ja sivujen löytämiseen. Palvelu mahdollistaa myös esimerkiksi ulkoisten linkkipainallusten, evästeiden jne. kaltaisten tietojen keräämisen. Tätä palvelua koskee WordPressin tietosuojakäytäntö.
  • Twitter-painike ja Twitter Syndication (Twitter, Inc.) antavat sinulle mahdollisuuden jakaa tarkastelemasi verkkosivuston nopeasti kaikille seuraajillesi. Twitter Syndication antaa käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää pienoisohjelmaa, joka kerää tietoja yrityksen Twitter-profiilista ja twiiteistä. Palvelut tarjoaa Twitter Inc. ja niitä koskee yrityksen tietosuojakäytäntö. Twitterin tietosuojakäytäntö
  • Facebook Social Graphia (Facebook, Inc.) käytetään pienoisohjelmien käyttöön tietojen viemiseen Facebook-alustalle ja sieltä pois. Meidän tapauksessamme tätä pienoisohjelmaa käytetään mahdollistamaan sisällön jakaminen ja näyttämään Facebook-kävijöiden tekemien jakojen määrän. Palvelun tarjoaa Facebook, Inc. ja sitä koskee yrityksen tietosuojakäytäntö. Facebookin tietosuojakäytäntö
  • LinkedIn-pienoisohjelmat (LinkedIn Corporation) ovat nopea tapa sulauttaa LinkedIn-toimintoja sivustollemme. Käytämme tätä pienoisohjelmaa mahdollistaaksemme sisällön jakamisen ja näyttääksemme LinkedIn-käyttäjien tekemien jakojen määrän. Palvelun tarjoaa LinkedIn Corporation ja sitä koskee yrityksen tietosuojakäytäntö. LinkedInin tietosuojakäytäntö

2.3. Tietojen käsittelyn tarkoitusperät ja lailliset perusteet

Altoros kerää tietoja tämän palvelun kautta tarkoituksenaan kehittää tuotteidemme tai palveluidemme kehittämistä. Tietojen kerääminen suoritetaan meidän tai kolmannen osapuolen lainmukaisten tarpeiden perusteella tai sinun suostumuksellasi.

Kerättyjen käyttäjätietojen avulla Altoros kykenee tarjoamaan palveluitamme, ja tietoja käytetään erilaisissa toiminnoissamme, jotka ovat lainmukaisten tarpeidemme mukaisia, mukaan lukien:

  • analytiikan mahdollistaminen arvokkaiden havaintojen tekemiseksi fiksua päätöksentekoa varten
  • käyttäjiin yhteyden ottaminen
  • käyttäjätietokannan hallinnointi
  • toimitetun sisällön kommentoinnin mahdollistaminen
  • maksujen käsittely
  • roskapostin ehkäisy
  • käyttäjäkokemuksen parantaminen (esim. erittäin räätälöityjen sisältöehdotusten tarjoaminen) ja sekä tarjottujen palvelujen parantaminen (esim. tilauspalvelu), jne.
  • asiakkaita koskeviin käyttöehtoisin, tietosuojakäytäntöön sekä muihin lainmukaisiin sopimuksiin liittyvistä muutoksista tiedottaminen

2.4. Tietojen säilytysaika

Säilytämme sivustojemme kautta kerättyjä tietojasi 5 vuotta. Keräämme tietoja parantaaksemme palveluitamme sekä toimittamiamme tuotteita. Kumppaniemme soveltamat tietojen säilytysajat käyvät ilmi heidän tietosuojakäytännöistään.

2.5. Tietojen vastaanottajat

Emme siirrä kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille lukuun ottamatta tapauksia, jotka on kuvailtu tietojen yleistä käsittelyä koskevassa osiossa tai tässä osiossa, sekä tapauksissa jotka on tuotu esiin kolmansien kumppaniosapuoltemme tietosuojakäytännöissä.

3. Verkkolomakkeista keräämämme tiedot

3.1. Keräämme seuraavia tietoryhmiä

Kun täytät jonkun sivustoillamme olevista lomakkeista, jaat meille seuraavat tiedot:

  • Nimi/sukunimi
  • Asema
  • Puhelinnumero
  • Sähköposti
  • Sijainti
  • Yrityksen nimi
  • Muut tiedot, jotka annoit meille pyynnössäsi

3.2. Miten käsittelemme kerättyjä tietoja

Pyyntöä koskevat tiedot siirretään asiakkuudenhallintaamme tai Hubspotiin. Myöhemmin niitä saatetaan käyttää ottaaksemme sinuun yhteyttä alkuperäiseen pyyntöösi liittyvissä asioissa, antaaksemme lisätietoja pyytämästäsi aiheesta sekä tarjotaksemme laadukasta palvelua.

Kaikki yhteydenottolomakkeiden kautta kerätyt tiedot käsitellään seuraavissa palveluissa:

3.3. Tietojen käsittelyn tarkoitusperät ja lailliset perusteet

1) Jos täytät yhteydenottolomakkeen saadaksesi asiantuntijan näkemyksen projektistasi tai tutustuaksesi yrityksemme tarjoamiin palveluihin, käsittelemme tietojasi solmiaksemme sopimuksen ja noudattaaksemme sopimuksellisia velvoitteitamme (tarjotaksemme palveluita) tai vastataksemme pyyntöösi. Tällä tavoin saatamme käyttää henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle palveluita sekä käsitelläksemme maksutapahtumia, jotka liittyvät meiltä pyytämiisi palveluihin. Voimme esimerkiksi käyttää nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi lähettääksemme laskun tai ollaksemme yhteydessä koko palveluntarjoamisen keston ajan. Saatamme myös jakaa meille jakamiasi henkilötietoja yhdistääksemme sinut muiden tiiminjäsentemme kanssa, jotka etsivät asiaasi liittyvää osaamista. Mikäli käytät useita yrityksemme tarjoamia palveluita, saatamme analysoida henkilötietojasi ja käytöstäsi verkossa resurssiemme suhteen tarjotaksemme kokonaisvaltaisen kokemuksen. Esimerkiksi siis yksinkertaistaaksemme hakuasi palveluvalikoimastamme tiettyä palvelua etsittäessä tai ehdottaaksemme oleellisia tuotetietoja liikkuessasi sivustoillamme.

2) Jos täytät yhteydenottolomakkeen jotakin muuta tarkoitusta varten, mukaan lukien white paperien lataaminen tai demon pyytäminen, käsittelemme tietoja laillisten perusteiden pohjalta ehkäistäksemme roskapostia ja rajoittaaksemme kolmannen osapuolten yritysten suoramarkkinointia. Vuorovaikutuksemme tarkoituksena on sitouttaa ja maksimoida palveluistamme saamasi arvo. Tähän vuorovaikutukseen saattaa sisältyä tietoa uusista tarjouksistamme, white papereista, uutiskirjeistä, sisällöstä sekä tapahtumista, joiden uskomme olevan sinulle oleellisia. Joten tavoitteenamme lisätä tuottavuuttamme ja parantaa yhteistyötämme – laillisten perusteidemme mukaisesti – saatamme käyttää henkilötietojasi (esim. sähköposti, nimi, työnimike tai resursseissamme suoritettu toiminto) tarjotaksemme sinulle tietoja, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Lisäksi saatamme säilöä vuorovaikutushistoriamme asiakassuhteiden ylläpitämisen ja/tai palvelujen toimittamisen laillisten perusteiden mukaisesti.

3) Jakamalla henkilötietoja meille annat meille luvan käyttää tietojasi oikeutetusti seuraaviin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin:

– saadaksemme sinulta luvan ottaa sinuun yhteyttä vastedes koskien mahdollisia muita palveluita, joista saattaisit olla kiinnostunut.

– lähettääksemme päivityksiä koskien palveluita, joista olet ollut kiinnostunut, tai antaaksemme lisätietoja pyytämääsi aiheeseen liittyen.

3.4. Tietojen säilytysaika

Säilytämme sivustojemme yhteydenottolomakkeiden kautta kerättyjä tietojasi 5 vuotta. Näitä tietoja saatetaan käyttää ottaaksemme sinuun yhteyttä, mikäli haluamme lähettää sinulle jotakin alkuperäiseen pyyntöösi liittyvää (esim. päivitettyä tietoja sivustoiltamme lataamiisi white paper -asiakirjoihin liittyen).

3.5. Tietojen vastaanottajat

Emme siirrä kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille lukuun ottamatta tapauksia, jotka on kuvailtu tietojen yleistä käsittelyä koskevassa osiossa ja tässä osiossa.

4. Sähköpostien, viestiohjelmien, pienoisohjelmien ja puhelinten kautta keräämämme tiedot

4.1. Keräämme seuraavia tietoryhmiä

Kun olet yhteydessä meihin minkä tahansa muun tavan tai välineen välityksellä, keräämme sinusta seuraavia tietoja:

  • Nimi/sukunimi
  • Asema
  • Puhelinnumero
  • Sähköposti
  • Skype ID
  • Sijainti
  • Yrityksen nimi
  • Kaikki muut meille antamasi tiedot pyynnöstäsi
  • Kanssakäymisemme historiatiedot, puhelun kesto, jne.

4.2. Miten käsittelemme kerättyjä tietoja

Asiakaspuhelua koskevat tiedot tallennetaan sisäiseen järjestelmäämme, mukaan lukien puhelun nauhoitus kokonaisuudessaan (alkaen hetkestä, jolloin yhteys muodostettiin), äänitallenne jos saatavilla, puhelinnumero sekä puhelun kesto. Kaikki sähköpostitse vastaanotetut pyynnöt tallennetaan Altorosin Gmail-yritystilille, joka sijaitsee Googlen palvelimilla. Lisäksi tiedot kaikista pyynnöistä siirretään ja tallennetaan sisäiseen asiakkuudenhallintajärjestelmään.

4.3. Tietojen käsittelyn tarkoitusperät ja lailliset perusteet

1) Kun otat meihin yhteyttä muulla tavoin saadaksesi asiantuntijan näkemyksen projektistasi/palveluistamme tai tehdäksesi jonkinlaisen pyynnön, käsittelemme tietojasi solmiaksemme sopimuksen ja noudattaaksemme sopimuksellisia velvoitteitamme (tarjotaksemme palveluita) tai vastataksemme pyyntöösi.

Tällä tavoin saatamme käyttää henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle palveluita sekä käsitelläksemme maksutapahtumia, jotka liittyvät meiltä pyytämiisi palveluihin. Voimme esimerkiksi käyttää nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi lähettääksemme laskun tai ollaksemme yhteydessä koko palveluntarjoamisen keston ajan. Saatamme myös jakaa meille jakamiasi henkilötietoja yhdistääksemme sinut muiden tiiminjäsentemme kanssa, jotka etsivät asiaasi liittyvää osaamista. Mikäli käytät useita yrityksemme tarjoamia palveluita, saatamme analysoida henkilötietojasi ja käytöstäsi verkossa resurssiemme suhteen tarjotaksemme kokonaisvaltaisen kokemuksen. Esimerkiksi siis yksinkertaistaaksemme hakuasi palveluvalikoimastamme tiettyä palvelua etsittäessä tai ehdottaaksemme oleellisia tuotetietoja liikkuessasi sivustoillamme.

2) Jos olet meihin yhteydessä jotakin muuta tarkoitusta varten, käsittelemme tietoja laillisten perusteiden pohjalta ehkäistäksemme roskapostia ja rajoittaaksemme kolmannen osapuolten yritysten suoramarkkinointia. Vuorovaikutuksemme tarkoituksena on sitouttaa ja maksimoida palveluistamme saamasi arvo. Tähän vuorovaikutukseen saattaa sisältyä tietoa uusista tarjouksistamme, white papereista, uutiskirjeistä, sisällöstä sekä tapahtumista, joiden uskomme olevan sinulle oleellisia.

Tavoitteenamme lisätä tuottavuuttamme ja parantaa yhteistyötämme – laillisten perusteidemme mukaisesti – saatamme käyttää henkilötietojasi (esim. sähköposti, nimi, työnimike tai resursseissamme suoritettu toiminto) tarjotaksemme sinulle tietoja, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Lisäksi saatamme säilöä vuorovaikutushistoriamme asiakassuhteiden ylläpitämisen ja/tai palvelujen toimittamisen laillisten perusteiden mukaisesti.

3) Jakamalla henkilötietoja meille annat meille luvan käyttää tietojasi oikeutetusti seuraaviin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin:

saadaksemme sinulta luvan ottaa sinuun yhteyttä vastedes koskien mahdollisia muita palveluita, joista saattaisit olla kiinnostunut.

lähettääksemme päivityksiä koskien palveluita, joista olet ollut kiinnostunut tai antaaksemme lisätietoja pyytämääsi aiheeseen liittyen.

4.4. Tietojen säilytysaika

Säilytämme kerättyjä tietoja 5 vuotta. Näitä tietoja saatetaan käyttää ottaaksemme sinuun yhteyttä, mikäli haluamme lähettää sinulle jotakin alkuperäiseen pyyntöösi liittyvää.

4.5. Tietojen vastaanottajat

Emme siirrä kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille lukuun ottamatta tapauksia, jotka on kuvailtu tietojen yleistä käsittelyä koskevassa osiossa sekä tapauksissa jotka on tuotu esiin kolmansien kumppaniosapuoltemme tietosuojakäytännöissä.

5. Keräämämme tiedot, jos olet asiakkaamme

5.1. Keräämme seuraavia tietoryhmiä

Jos olet asiakkaamme, olet jo jakanut meille seuraavia tietoja käsiteltäväksi:

  • Yhteyshenkilöiden nimet/sukunimet
  • Asemat
  • Puhelinnumerot
  • Sähköpostiosoitteet
  • Skype ID:t
  • Yrityksen nimi/osoite
  • Muut tiedot, jotka annoit meille palvelun toimituksen yhteydessä
  • Kanssakäymisen historiatiedot, jne.

5.2. Miten käsittelemme kerättyjä tietoja

Olemassa olevasta asiakkaasta kerätään, säilytetään ja käytetään tietoja asiakaspyyntöjen käsittelyä ja asiaan liittyvien palveluiden toimittamista varten, sekä kehittääksemme suosituksia tarjoamiemme palveluiden parantamiseksi.

Jakaaksemme yhteystietoja ja niihin palveluihin liittyviä tietoja, joista asiakas on kiinnostunut, saatamme käyttää seuraavia viestiohjelmia: Skype (Tietosuojakäytäntö), Viber (Tietosuojakäytäntö), WhatsApp (Tietosuojakäytäntö) tai Telegram (Tietosuojakäytäntö), sekä sähköpostipalveluita — Gmail (Tietosuojakäytäntö) tai Outlook (Tietosuojakäytäntö).

Tallentaaksemme ja jakaaksemme projektin vaatimuksiin liittyviä tietoja tai muita asiakkaan antamia tietoja (esim. projektin budjettiarvio soveltuvan tarjouksen antamiseksi, asiakkaan lähettämät käyttöliittymämallit, asiakasjärjestelmän koekäyttö, jne.), saatamme käyttää seuraavia palveluita: Google (Tietosuojakäytäntö), Adobe (Tietosuojakäytäntö), Microsoft Office (Tietosuojakäytäntö), Atlassian (Tietosuojakäytäntö) ja Trello (Tietosuojakäytäntö).

Säädelläksemme puheluja keskitetysti, Altoros hyödyntää palveluiden tallennettuja historiatietoja suoritetuista toiminnoista.

Suorittaaksemme sisäisiä liiketoiminnan prosesseja osastojemme ja tiimiemme sisällä ja varmistaaksemme pyyntöjen ripeän käsittelyn, käytämme Trelloa (Tietosuojakäytäntö) ja Atlassiania (Tietosuojakäytäntö). Nämä palvelut saattavat tallentaa tietoja teknologiapaketista, budjetista, etenemissuunnitelmasta, määräajoista, Altorosin projektitiimistä, jne.

Tallentaaksemme äänitallenteita asiakkaiden kanssa käydyistä neuvotteluista yksityiskohtien tarkentamiseksi tarvittaessa ja pitääksemme kokouksia aikaisempien, nykyisten ja mahdollisten asiakkaiden kanssa, käytämme seuraavia ohjelmia: GoToMeeting (Tietosuojakäytäntö), Hangouts (Tietosuojakäytäntö) tai Zoom (Tietosuojakäytäntö).

Tallentaaksemme esimerkkitapauksia, joissa kuvaillaan asiakkaan hyväksymä toimitettu projekti, käytämme sisäistä verkkoportaalia – SharePoint Portal (Tietosuojakäytäntö) – johon vai Altorosin työntekijät pääsevät käsiksi.

Säädelläksemme sopimuksia, kaikki tiedot aktiivisista asiakkaista tallennetaan salattuun sisäiseen verkostolähteeseen, johon on rajattu pääsy. Tämä lähde on vain yhteyspäälliköidemme ja muiden sellaisten asiaan liittyvien työntekijöiden käytössä, jotka työskentelevät palvelun toimituksen kehittämisen parissa ollen samalla yhteydessä asiakkaaseen, laskujen lähettämisen parissa ja asiakasraporttien luomisen parissa. Altoros käyttää laskujen lähettämisessä lisäpalveluna Azets AS (Tietosuojakäytäntö) -palvelua. Tämä palvelu käsittelee tietoja mainittujen palveluiden tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

5.3. Tietojen käsittelyn tarkoitusperät ja lailliset perusteet

Käytämme annettuja henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

1) Noudattaaksemme sopimuksellisia velvoitteitamme tai vastataksemme pyyntöösi.

Käytämme esimerkiksi nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi lähettääksemme laskun tai ollaksemme yhteydessä koko palveluntarjoamisen keston ajan. Tällä tavoin saatamme käyttää henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle palveluita sekä käsitelläksemme maksutapahtumia, jotka liittyvät meiltä pyytämiisi palveluihin. Voimme esimerkiksi käyttää nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi lähettääksemme laskun tai ollaksemme yhteydessä koko palveluntarjoamisen keston ajan. Saatamme myös käyttää meille jakamiasi henkilötietoja yhdistääksemme sinut muiden tiiminjäsentemme kanssa, jotka etsivät asiaasi liittyvää osaamista.

2) Tavoitteenamme lisätä tuottavuuttamme ja parantaa yhteistyötämme – laillisten perusteidemme mukaisesti – saatamme käyttää henkilötietojasi (esim. sähköposti, nimi, työnimike tai resursseissamme suoritettu toiminto) tarjotaksemme sinulle tietoja, joiden uskomme kiinnostavan sinua, sekä ottaaksemme sinuun yhteyttä saadaksemme suostumuksesi yhteydenotolle muita sellaisia palveluita koskien, joista voisit olla kiinnostunut. Mikäli käytät useita yrityksemme tarjoamia palveluita, saatamme analysoida henkilötietojasi ja käytöstäsi verkossa resurssiemme suhteen tarjotaksemme kokonaisvaltaisen kokemuksen. Esimerkiksi siis yksinkertaistaaksemme hakuasi palveluvalikoimastamme tiettyä palvelua etsittäessä tai ehdottaaksemme oleellisia tuotetietoja liikkuessasi sivustoillamme.

Lisäksi saatamme säilöä vuorovaikutushistoriamme asiakassuhteiden ylläpitämisen ja/tai palvelujen toimittamisen laillisten perusteiden mukaisesti.

3) Lisäksi jakamalla nämä tiedot meille annat meille luvan ottaa sinuun yhteyttä koskien mahdollisia muita palveluita, joista saattaisit olla kiinnostunut.

5.4. Tietojen säilytysaika

Säilytämme tietojasi asiakkuudestamme 8 vuotta viimeisen palvelun toimittamisesta. Säilytämme tiedot voidaksemme olla sinuun yhteydessä, kun meillä on jotakin alkuperäiseen pyyntöösi liittyvää asiaa (esimerkiksi asiaan liittyviä palveluita koskevia päivitettyjä tietoja, uutisia, tapahtumia, päivityksiä, jne.).

5.5. Tietojen vastaanottajat

Emme siirrä kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille lukuun ottamatta tapauksia, jotka on kuvailtu tietojen yleistä käsittelyä koskevassa osiossa tai tässä osiossa.

6. Tapahtumiemme osallistujilta keräämämme tiedot

6.1. Keräämme seuraavia tietoryhmiä

Kun rekisteröidyt tai osallistut Altorosin järjestämään tapahtumaan, jaat meille seuraavia tietoja:

  • Yhteyshenkilöiden nimet/sukunimet
  • Asemat yrityksessä
  • Puhelinnumerot
  • Sähköpostit
  • Skype ID:t
  • LinkedIn-profiilien linkit
  • Yrityksen nimi/osoite
  • Muut tiedot, jotka annoit meille palvelun toimittamisen aikana
  • Kanssakäymisen historiatiedot, jne.
  • Käyntikortit, jne.

6.2. Miten käsittelemme kerättyjä tietoja

Yhteydenottolomakkeen täyttäneiden käyttäjien tiedot tallennetaan sisäiseen asiakkuudenhallintaamme ja Hubspotiin (HubSpot, Inc. Tietosuojakäytäntö) asiakaspyyntöjen käsittelyä ja asiaan liittyvien palveluiden toimittamista varten, sekä kehittääksemme suosituksia tarjoamiemme palveluiden parantamiseksi.

Jakaaksemme yhteystietoja sekä tapahtumiin ja palveluihin liittyviä tietoja, joista asiakas saattaa olla kiinnostunut, Altoros saattaa käyttää seuraavia ohjelmia:

Tarjotaksemme käyttäjille mahdollisuuden rekisteröityä Altorosin järjestämään tapahtumaan ja hankkia lippuja käytämme Eventbritea (Tietosuojakäytäntö).

Tallentaaksemme ja jakaaksemme Altorosin järjestämien tapahtujien osallistujista tietoa ja kehittääksemme näihin tapahtumiin liittyviä toimintoja verkossa, Altoros käyttää Googlen (Tietosuojakäytäntö) ja Microsoftin (Tietosuojakäytäntö) palveluja.

Mahdollistaakseen markkinointitoiminnan ja jakaakseen tietoa yrityksemme tarjoamista asiaan liittyvistä palveluista, käytämme Google Adwordsin (Tietosuojakäytäntö) kautta käytettävissä olevia uudelleenmarkkinointi- ja mainontavälineitä.

Rakentaaksemme Altorosin tapahtumien ympärille vahvan yhteisön ja ollaksemme yhteydessä palveluistamme kiinnostuneisiin, käytämme Meetup.comia (Tietosuojakäytäntö).

Optimoidaksemme sisäiset prosessit ja kehittääksemme kommunikaatiokanavia, saatamme käyttää Atlassiania (Tietosuojakäytäntö) ja Trelloa (Tietosuojakäytäntö).

6.3. Tietojen käsittelyn tarkoitusperät ja lailliset perusteet

Voidaksemme kommunikoida asiakkaidemme kanssa tehokkaasti palveluistamme, saatamme käyttää tietoja seuraavasti:

1) Noudattaaksemme sopimuksellisia velvoitteitamme tai vastataksemme pyyntöösi. Pitääksemme sinut ajan tasalla sopimukseen liittyvien asioiden etenemisestä, käytämme yhteystietojasi lähettääksemme maksutapahtumiin liittyvää tietoa sähköpostitse, Skypen välityksellä tai minkä tahansa muun kommunikaatiovälineen tai palvelun kautta. Yhteystietojasi käytetään myös pyyntösi vahvistamiseen, kysymyksiisi, kyselyihisi tai pyyntöihisi vastaamiseen, tuen tarjoamiseen sekä lähettääksemme sinulle päivityksiä koskien tarjoamiamme palveluita.

2) Laillisten perusteidemme mukaisesti käytämme yhteystietojasi ja tietoja toiminnastasi palveluidemme suhteen lähettääksemme sinulle kampanjamateriaalia, jonka uskomme olevan sinulle soveltuvaa, sähköpostitse, Skypen välityksellä tai minkä tahansa muun kommunikaatiovälineen tai palvelun kautta. Toimintamme tarkoituksena on sitouttaa ja auttaa sinua saamaan palveluistamme mahdollisimman paljon irti. Näissä viesteissä voi olla tietoa uusista tapahtumistamme, tarjouksista, uutiskirjeistä, sisällöstä ja tapahtumista, joiden uskomme olevan sinulle soveltuvia.

3) Lisäksi jakamalla nämä tiedot meille annat meille luvan ottaa sinuun yhteyttä koskien mahdollisia muita palveluita, joista saattaisit olla kiinnostunut.

6.4. Tietojen säilytysaika

Säilytämme tietojasi asiakkuudestamme 5 vuotta viimeisestä tapahtumasta, johon olet rekisteröitynyt. Säilytämme tiedot voidaksemme olla sinuun yhteydessä, kun meillä on jotakin alkuperäiseen pyyntöösi liittyvää asiaa (esimerkiksi päivitettyjä tietoja puheluista, sähköpostista, jne.).

6.5. Tietojen vastaanottajat

Emme jaa henkilötietoja kolmansille osapuolille lukuun ottamatta tapauksia, joissa Altorosin on toimitettava rekisteröityneiden osallistujien lista tapahtuman järjestäjälle riittäviä järjestelyitä ja turvallisuustasoa varten.

7. Tietojen yleinen käsittely ja säilytys

Käsittelemme henkilötietoja suorittamalla toimenpiteen tai sarjan toimenpiteitä henkilötiedoille tai sarjalle henkilötietoja, joko automaattisesti tai ei. Tällaisia toimenpiteitä ovat esimerkiksi keruu, tallennus, järjestely, strukturointi, säilyttäminen, muokkaus tai muuttaminen, haku, konsultaatio, käyttö, jakaminen siirtämällä, levittäminen tai muulla tapaa saataville asettaminen, kohdentaminen tai yhdistely, rajoittaminen, poistaminen tai tuhoaminen.

Tietojen säilytysaika vaihtelee tietojen tyypin mukaan. Kun säilytysaika on kulunut loppuun, me joko poistamme tiedot tai teemme kerätyistä henkilötiedoista anonyymejä. Mikäli tietoja on siirretty varmuussäilöön eikä niitä sen vuoksi kyetä poistamaan, jatkamme tietojen säilytystä turvallisella tavalla, mutta emme käytä niitä mihinkään. Kaikissa muissa tapauksissa poistamme tiedot.

Kolmansien osapuolten keräämiä sivustomme kautta saatuja tietoja koskevat näiden kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöt. Tällöin myös tietojen säilytysaika on näiden kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöjen mukainen.

Roskapostin ehkäisemiseksi pidämme kirjaa roskaposti- ja huijaustileistä, jotka saatetaan estää palvelintasolla suodattamalla.

Pyyntöjen, jotka sisältävät roskapostiin viittaavia sanoja tai jotka saattavat edistää harhaanjohtavan tiedon leviämistä, suodattaminen tapahtuu palvelintasolla, sekä myös manuaalisesti yrityksen työntekijöiden toimesta.

Tiedot säilytetään palvelimillamme sekä Googlen, Amazonin ja Hubspotin tarjoamissa pilvipalveluissa.

Emme käytä automatisoitua päätöksentekoa, kuten profilointia.

8. Oikeutesi

Alta löydät listan oikeuksista, joita sinulla on. Huomaathan, että osa listatuista oikeuksista saattaa koskea vain pyyntöjä, joissa tuodaan julki toisen yksilön henkilötietoja, jolla on aivan samat oikeudet tietosuojaan. Tällöin emme pysty täyttämään tietojenpoistopyyntöäsi, mikäli tiedot sisältävät tietoja, jotka meillä lain mukaan on oikeus pitää.

  1. Oikeus päästä käsiksi tietoihin ja saada niistä tietoa. Sinulla on lainmukainen oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi sekä pyytää saada tietää, mikäli käytämme näitä tietoja johonkin tarkoitukseen. Yleisten käytänteidemme mukaisesti saat ilmaisen kopion käytettävistä henkilötiedoistasi kuukauden sisällä pyynnön vastaanottamisesta. Lähetämme käytettävät tietosi salasanasuojatussa PDF-tiedostossa. Liiallisista tai toistuvista pyynnöistä meillä on oikeus veloittaa palkkio. Mikäli pyyntöjä on useita tai niiden luonne on monimutkainen, meillä on oikeus pidentää vastausaikaamme korkeintaan kahdella kuukaudella. Tällöin sinulle ilmoitetaan pidennyksen syistä. Mikäli kieltäydymme käsittelemästä jotakin pyyntöä, selitämme sinulle syyn tähän ja tarjoamme sinulle listan toimista, joihin sinulla on oikeus ryhtyä. Mikäli haluat ryhtyä jatkotoimenpiteisiin, vaadimme sinulta kaksi luotettavaa henkilöllisyystodistusta henkilöllisyytesi varmentamiseksi. Pyynnöt voi välittää tietosuojapäälliköllemme (dpo@altoros.com). Sisällytäthän tiedot pyyntösi luonteesta auttaaksesi meitä kyselysi käsittelyssä.
  2. Oikeus tietojen korjaamiseen. Mikäli uskot, että säilytämme sellaisia henkilötietojasi, jotka ovat virheellisiä tai vajaita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään ne. Sinulla on myös oikeus muokata tietojasi kirjautumalla sisään tilillesi meillä.
  3. Oikeus poistaa, eli “oikeus tulla unohdetuksi”. Tämän periaatteen pohjalta voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, mikäli pätevää syytä tietojesi käsittelylle ei ole. Jos haluat meidän poistavan sinut tietokannastamme, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen dpo@altoros.com. Oikeus tulla unohdetuksi voi astua voimaan seuraavista syistä johtuen:
    • tiedot, jotka eivät enää ole oleellisia alkuperäisen keräyssyyn kannalta.
    • peruutat suostumuksesi liittyen alkuperäiseen syyhyn, minkä vuoksi tietoja käsiteltiin, eikä meillä ole muuta syytä jatkaa henkilötietojesi säilyttämistä ja käsittelemistä.
    • vastustat henkilötietojesi käsittelyä eikä meillä ole laillista syytä jatkaa tietojen käsittelyä, joka kumoaisi vastalauseesi.
    • henkilötietojasi on käsitelty lainvastaisesti.
    • henkilötietosi on poistettava Euroopan unionin tai sen jäsenvaltion lainsäädännön vuoksi, joka koskee Altorosia.
    • henkilötietojasi on kerätty tietoyhteiskuntapalveluiden tarjoamisen yhteydessä.

    4. Oikeus rajoittaa käsittelyä. Tämän oikeuden pohjalta voit pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Tällöin meillä on oikeus säilyttää tietoja, jotka ovat riittäviä tunnistaaksemme mitkä tiedot haluat estettävän, mutta emme voi käsitellä niitä enää. Oikeus rajoittaa käsittelyä koskee seuraavia tapauksia:

    • kun kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, rajoitamme tietojen käsittelyä kunnes olemme vahvistaneen henkilötietojesi paikkansapitävyyden.
    • kun olet vastustanut tietojenkäsittelyä laillisten perusteidemme mukaisesti, tarkistamme syrjäyttävätkö meidän lailliset perusteemme sinun oikeutesi.
    • kun tietojen käsittely on lainvastaista, ja sinä vastustat tietojen poistamista ja pyydät sen sijaan käsittelyn rajoittamista.
    • jos emme enää tarvitse henkilötietojasi, mutta sinä tarvitset näitä tietoja tehdäksesi, edistääksesi tai puolustaaksesi korvausvaatimusta.

    Jos olemme jakaneet kyseisiä henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ilmoitamme heille tietojen käsittelyn rajoittamisesta, paitsi jos se on mahdotonta tai vaatii suhteettoman paljon vaivaa. Ilmoitamme sinulle, jos päätämme poistaa tietojen käsittelyä koskevan rajoituksen.

    1. Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä laillisten perusteidemme mukaisesti (mukaan lukien profilointi) sekä suoramarkkinointia (mukaan lukien profilointi). Vastustamisen on pohjattava “vastustavan henkilön erityiseen tilanteeseen”. Ilmoitamme sinulle oikeudestasi vastustaa ensimmäisessä viestissä, jonka saat meiltä. Lopetamme henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksiin heti saatuamme tiedon vastustamisesta.
    2. Oikeus tietojen siirtoon. Sinulla on oikeus saada Altorosin käsittelemät henkilötietosi käytettäväksi omiin tarkoituksiisi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus saada meille jakamasi henkilötiedot jäsennellyssä koneellisesti luettavassa muodossa, jotta voit siirtää tiedot toiselle tietojen haltijalle.

    Tämä oikeus pätee seuraavissa tilanteissa:

    • kun sinä olet antanut tiedot Altorosille.
    • kun tietoja käsitellään, koska sinä olet antanut Altorosille luvan siihen.
    • kun tietoja käsitellään sopimuksen luomiseksi sinun ja Altorosin välille.
    • kun tietojen käsittely tapahtuu automaattisesti (jäsenyystietoja ei käsitellä automaattisesti, joten tämä oikeus ei koske kyseisiä tietoja).

    7. Suostumuksen peruuttaminen. Jos käsittelemme henkilötietojasi suostumuksesi perusteella (kuten tietojen keräämisen hetkellä on tuotu ilmi), sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Huomaathan, että jos käytät tätä oikeuttasi, saatat joutua antamaan suostumuksesi tapauskohtaisesti tiettyjen henkilötietojen käyttöä tai jakamista varten, mikäli kyseinen käyttö tai jakaminen on tarpeen, jotta voit käyttää joitakin tai kaikkia palveluitamme kokonaisuudessaan.

    8. Oikeus tehdä valitus. Sinulla on oikeus tehdä valitus Altorosin suorittamasta henkilötietojesi käsittelystä oman maasi tai Euroopan unionin jäsenvaltion valvovalle viranomaiselle.

9. Tietojen turvallisuus ja suojaaminen

Käytämme tietojen hosting-palveluiden tarjoajia Yhdysvalloissa ja Irlannissa säilöäksemme keräämiämme tietoja ja käytössämme on teknisiä toimenpiteitä tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi.

Tällaisia toimenpiteitä ovat muun muassa tietojen salaus, salasanasuojattu pääsy henkilötietoihin, rajoitettu pääsy arkaluontoisiin tietoihin, arkaluontoisten tietojen salattu siirto (HTTPS, IPSec, TLS, PPTP, ja SSH), palomuurit ja VPN, tunkeutumisten tunnistus, sekä viruksentorjuntaohjelma kaikilla tuotantopalvelimilla.

Kolmannen osapuolen toimittajat suojaavat itse keräämänsä tiedot ja tähän pätevät heidän ehtonsa ja tietosuojakäytäntönsä.

Altorosin keräämät tiedot sivustoiltamme sekä tiedot, jotka annat meille salassapitosopimusten ja sopimusten myötä, ovat meidän suojaamiamme. Noudatamme tietosuoja-asetuksen teknisiä vaatimuksia ja varmistamme, että turvallisuusstandardit täyttävät poikkeuksetta.

Vaikka käytämme turvatoimenpiteitä, jotka on tarkoitettu suojaamaan tietojasi, mikään turvajärjestelmä ei ole läpitunkematon, ja internetin synnynnäisen luonteen vuoksi emme voi taata, että tiedot ovat ehdottoman turvassa muiden tunkeutumiselta internetissä tapahtuvan siirron aikana tai ollessaan säilöttynä järjestelmiimme tai muutoin meidän hallussamme.

10. Tietojen siirtäminen ETA-alueen ulkopuolelle

Keräämme tietoja ympäri maailman ja säilytämme näitä tietoja ensisijaisesti Yhdysvalloissa ja Irlannissa. Siirrämme, käsittelemme ja säilytämme tietojasi oman asuinmaasi ulkopuolella alueelta toiselle aina silloin, kun me tai kolmannen osapuolen palveluntarjoaja toimimme toimittaaksemme sinulle palveluitamme. Suoritamme varotoimenpiteitä aina siirtäessämme tietojasi suojellaksemme niitä. Täten kolmannen osapuolen palveluntarjoajien tiedot saatetaan siirtää eri maihin ympäri maailman käsittelyä varten. Nämä tietosiirrot ovat kyseisten palveluntarjoajien käyttöehtojen ja tietosuojakäytäntöjen alaisia.

Altorosin keräämiä tietoja saatetaan siirtää toimipisteestämme toiseen. Päämajaansa Yhdysvalloissa pitävä Altoros on kansainvälinen yritys, jolla on toimipisteitä Norjassa, Suomessa, Argentiinassa (Euroopan komission sopivuuspäätös on olemassa) ja Valko-Venäjällä. Valko-Venäjän tietosuojalainsäädäntö ei välttämättä ole samalla tasolla kuin lainsäädäntö monessa muussa maassa, josta asiakkaamme ja käyttäjämme tulevat. Kun jaamme tietoja sinusta Altoros Development LLC:lle (Minsk, Valko-Venäjä), käytämme norminmukaisia tietosuojaehtoja.

11. Yleiskuvaus

Saatamme tehdä lisäyksiä tai muokkauksia tähän käytäntöön lisäämällä ehtoja ja toimintaohjeita ajoittain. Julkaisemme kaikki muutokset tietosuojakäytäntöön tällä sivulla. Suosittelemme, että tarkistat tietosuojakäytäntömme aina käyttäessäsi palveluitamme, jotta pysyt ajan tasalla tietojen käsittelytavoistamme ja toimista, joilla voit auttaa suojelemaan tietosuojaasi.

Palveluitamme ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 16-vuotiailta. Jos saamme tietoomme, että alle 16-vuotias henkilö on antanut meille henkilötietoja, ryhdymme toimenpiteisiin näiden tietojen poistamiseksi.

Jos et hyväksy jotakin tähän tietosuojakäytäntöön tehtyä muutosta, sinun on lopetettava palveluidemme käyttäminen.

Ota meihin yhteyttä

Tietojasi hallinnoi Altoros Americas LLC ja Altoros Development LLC. Mikäli sinulla on kysyttävää siitä, miten tietojasi käsitellään, osoitathan kyselysi Altoros Development LLC:lle, jonka olemme nimittäneet vastaavaksi tahoksi tällaisten kyselyiden hoitamisessa, tai jos asut Euroopan talousalueella, otathan yhteyttä EU-edustajaamme.

Altoros Finland Oy:

Mannerheimintie 113
00280 Helsinki
Puhelin +358 50 568 0532

Altoros Americas LLC:

830 Stewart Dr., Suite 119
Sunnyvale, CA 94085
Puhelin: +1 (650) 265-2266
Maksuton: 855-ALTOROS
Faksi: (866) 201-3646

Altoros Development LLC:

9 Dombrovskaya str., Office 5.1.4, Minsk, Valko-Venäjä, 220140
Puhelin/faksi: +37517 3880132
Sähköposti: dpo@altoros.com

© 2018 Altoros Finland Oy